Cercador de rutes

La transpirenaica Lleidatana

Ruta de 170 km que combina alguna de les millors carreteres pel moturisme internacional amb la referència mundial i Patrimoni de la Humanitat del Romànic de la Vall de Boí. La província de Lleida d’est a oest en el seu tram més transpirinenc. Ruta exigent que, complementada amb visites de primer ordre a les cinc comarques i una bona hidratació i alimentació, ens permetrà viure l’experiència del Pirineu lleidatà i del moturisme Ara Lleida en un sol dia.

Veure ruta Valoracion:

Ruta dels ports

Ruta de 205 km entre valls, pics i ports que ens mostren el més emblemàtic de la Val d’Aran, el Pallars – Aran i l’Alt Pirineu. Centenars de revolts en altura per gaudir durant hores d’unes carreteres i un entorn admirat arreu. De la frontera provincial i nacional amb França (oest) a la frontera provincial amb Girona (est). Ruta exigent que va de la frontera amb un país a la frontera amb una província i que passa per quatre comarques amb una gran riquesa cultural i paisatgística, on ens podem deixar perdre per gaudir d’un excel·lent dia amb moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta dels llacs

Ruta de 265 km entre fronteres que ens meravella amb el millor de Catalunya i Aragó. Un dels túnels més llargs dels Pirineus i una frontera administrativa que, banyada pel riu Noguera Ribagorçana, ens mostra salts, barrancs i pantans entre revolts amb un asfaltatge excel·lent. Una ruta exigent que ens va fent resseguir el curs de la Noguera fins a arribar a alguns dels seus embassaments tot passant per cinc comarques. Ruta amb un entorn paisatgístic i cultural excel·lent de Prepirineu i molt digne de moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta de les corbes

Ruta de 230 km, aproximadament, que ens porta per colls, ports, congosts, frontera, plana… dibuixant una U surrealista, que ens descobreix els racons més insòlits de la província de Lleida passant per quatre comarques, i que ens permet fer una ràpida lectura de la riquesa moturística d’aquesta destinació. Una excel·lent mostra de la combinació entre Pirineu i Prepirineu en tots els seus sentits per gaudir d’un exigent dia amb moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta de l’interior

Ruta d’uns 270 km que ens permetrà moure’ns per zones tranquil·les i muntanyoses, serres i parcs naturals, però que també ens començarà a endinsar a la zona de secà de la província tot creuant de nord-est a nord-oest. Dibuixarem una S en el mapa lleidatà que ens permetrà descobrir noves realitats del territori a través de quatre comarques. De la frontera amb Barcelona a una confluència amb la Noguera Ribagorçana i la Noguera Pallaresa tot gaudint de l’experiència de Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta del contrast

Ruta d’uns 200 km que ens permetrà viure els contrastos del Prepirineu i els pantans de les Nogueres tot passant per serres i travessant diferents comarques fins a arribar a la zona de secà del pla de Lleida. És una ruta curta entre quatre comarques que ens mostrarà el contrast paisatgístic, cultural, econòmic i social amb Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta transversal

Ruta d’uns 250 km que ens portarà pel Pirineu paisatgístic fins a conduir-nos al poble de referència del motorisme a nivell mundial a dia d’avui, la Cervera dels germans Márquez. Tot travessant la província de Lleida de nord a sud a través de sis comarques i grans contrastos paisatgístics, la ruta combinarà carreteres d’excel·lència moturística amb altres més transitades i ràpides. Una bona proposta de Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta de nord a sud

Ruta diagonal d’uns 200 km que ens porta de l’autèntica plana de Lleida al cor del Pirineu tot travessant cinc comarques. Trobarem contrastos entre carreteres ràpides i rectes amb altres de lentes i amb bones corbes. Tot amb el denominador comú de moure’s per diferents municipis que tenen encant cultural i paisatgístic pel moturista. Una de les rutes més inèdites de Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta de les serres

Ruta semicircular d’uns 230 km exigents i que ens permet descobrir molt de l’essència de Lleida i del Pirineu a través de tres de les seves comarques. Carreteres estretes i moltes corbes amb paisatges excel·lents tot travessant diferents serres del Pirineu i del Prepirineu. Ruta d’alt nivell moturístic que no ens deixarà indiferents i que és un gran exemple de Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion:

Ruta “Terres de Lleida”

Ruta senzilla i de descoberta d’uns 230 km fàcils i ràpids que ens permeten descobrir una mica més la part de secà de la plana de Lleida i el seu entorn. Conduint a través de cinc comarques ens endinsarem a la plana fins arribar a la frontera sud de la província i podrem conèixer la riquesa cultural d’aquesta zona de la mà de Moturisme Ara Lleida.

Veure ruta Valoracion: